Våren är här!!


Foto Colorama Piteå
 
Nu har vi laddat upp butiken med utomhusfärg inför sommarsäsongen!! Längtar verkligen till det sparkar igång ordentligt och vi får bära ut burkar till nöjda kunder:)) Det är nå visst med vår och sommar i en färgbutik:))
 
Rekommendationerna är en dygnstemperatur på 7 grader innan det är dags att fatta tag i penseln och börja måla...lite tidigt för oss här uppe i norr, omän vi har haft fantastiska dagar med sol och värme. Däremot hög tid att börja förbereda sina utomhusprojekt med att skrapa och fasadtvätta.
 
Hos oss hittar ni alla tänkbara hjälpmedel och verktyg för ett roligare jobb och ett mer lyckat slutresultat!!
<3-ligt Välkomna:)
 
Lena / Colorama Piteå

Barnsligt snygga fototapeter

Foto Mrperswall
 
Isabelle McAllister är en designer känd från inredningsprogram på TV. Hon har inredning för och med barn och hon har en förmåga att kommunicera och förstå saker ur barns eget perspektiv. Isabelle har nu skapat en tapetkollektion för barnrum med minnen från sin egen barndom och andra barnsliga saker.
 
Riktigt roliga och barnsliga tapeter som finns att beställa hos oss i butiken. Här har man möjlighet att måttanpassa tapeten helt efter eget önskemål:)
 
Lena / Colorama Piteå
 

Sommar i butiken

Foto Colorama Piteå
 
Idag har jag tapetserat om en butiksmonter och hälsat våren välkommen! Tapeterna kommer från Intrades senaste kollektion Camille. Charmiga småfåglar och vackra fjärilar i regnbågens färger:) Utegräsmattan har jag skurit till med "spetsudd" eller "markisbågar" och "duken" på bordet är av kontaktplast.
 
Ljuslyktor, tapeter, utegräsmatta, filt, kudde och kakfat med lock finns att köpa i butiken! Välkomna:)
 
Lena / Colorama Piteå
 

Nytt i våra badrumsmontrar!

Foto Colorama Piteå
 
Titta så fint det blev!!! En av våra badrumsmontrar i butiken har fått en uppfräschning från våtrumskollektionerna Forbo och Tarkett. En av våra duktiga mattläggare från JB-Golv, Amanda, har lagt nya vägg och golvmattor....sååå snyggt!! Läckert med fondvägg av björkskog och den nya röda mattan:) Nu ska vi bara montera upp tvättstugeinredningen;)
 
Lena / Colorama Piteå

Glad Påsk! :)

 
Vill passa på att önska alla våra fantastiska kunder och bloggläsare
EN RIKTIGT TREVLIG PÅSK!
 
Hoppas ni får njuta av riktigt härligt väder och god mat med vänner och familj.
 
Vi kommer att hålla butiken öppen under påskafton mellan
kl.12.00-16.00! Hjärtligt Välkomna:)
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

Förhandstitt! - Ny Borosan till hösten

 
Idag har vår säljare Göran från Boråstapeter varit förbi och visat nya Borosankollektionen som kommer i september. Som vanligt är detta en bred bok, med diskreta mönster och färger, som ska passa den breda publiken. Priset för dessa easy up tapeter är 239 kr/rulle.
 
Lena / Colorama Piteå
 

Vårkulörer från Jotun

Foto Jotun
 
Nu är det vår!! Nya vår och sommarkollektionen från Jotun har kommit till butiken. Härliga kulörer som verkligen sätter färg på våra interiörer!! Väggarna är målade med Lady Pure Color. Det är en matt väggfärg som verkligen gör att kulörerna kommer till sin rätt...supersnyggt!! Möblerna är målade med Lady Supreme Finish i olika glanser. Är man ute efter att sätta stolar och bord i blickfånget...kan man ju alltid leka med färger på stolbenen:)
 
Lena / Colorama Piteå

RSS 2.0