Sommarkänsla på väggarna!

Bilder lånade av Sköna Hem
 
Vill du att ditt hem ska få en riktigt härligt lantlig sommarkänsla, då kan ni välja denna tapet från Sandbergs. Tapeten heter Botanika, med 234 olika botaniska motiv. Med dessa blommor på väggarna i köket, tillsammans med pärlspont, skira gardiner, industrilampor och blomdoftande diskmedel, kan verkligen bestyren i köket bli vardagslycka!
 
 
 
Dessa tapeter kommer från Boråstapeters senaste kollektion Garden Party. Här får man verkligen också sommarkänsla med botaniska blommor. Denna är verkligen en riktig pärla. Inte utan man blir sugen på att skaffa en sommarstuga med trägolv, pärlspont och härligt somrigt och romantiskt inredning. En hyllning till naturen och utelivet, en hängmatta och vacker trädgård:)
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 
 

Glad Midsommar!

 
Vill önska er alla en riktigt trevlig midsommar!! Hoppas ni får njuta av vackert väder, sill, nubbe, jordgubbar och dans kring midsommarstången tillsammans med era nära och kära:)
 
Vi håller butiken öppen på Söndag mellan 12-16! Välkomna!
 
Lena / Colorama Piteå
 

Prenumerera på Alcros Trendblogg

 
En av sommarens härligaste färger är blått. Blått som i klarblå himmel och djupblått vatten eller som här i skiraste pastell. Ta en kaffekopp ut och njut!!
 
Tips! Prenumerera på nyhetsbrevet Alcros Trendblogg och få en hel del inspiration om färger och en hel del annat inomhus och utomhus:)
 
 
Kulören Vila ur Alcro Designers inredningskollektion ad.02 går i brunbeige ton, som vackert gifter sig med rosalila, grått och grönt.
Lena / Colorama Piteå

Wordfeud på väggen

 
Alla har säkert hört talas om Wordfeud, Alfapet eller Scrabble, nu kan man även sätta ihop bokstäver av klistermärken i wordfeud-stil på väggen. Kombinera ihop egna ord och meningar allt efter tycke och smak och välja kulör på ordsammansättningarna. Dessa finns i tre olika storlekar 10, 15 och 25 centimeter. The Bright Blue Pig står bakom designen för dessa nya väggord.
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 
 

Hus till småfåglarna

Foto Trendenser
 
Såg denna charmigt snygga fågelholk på Frida Ramstedts blogg Trendenser. Visst är den fin!! Hemma har vi alldeles nyligen fällt ner en hel hop med träd, så fågelstackarna har tappat sina snygga bostäder...kanske man skulle skaffa några såna här istället?! Dessa kan man köpa på B.A.T Design för 300kr.
 
Lena / Colorama Piteå
 

Nyheter i butiken!

Foto Colorama Piteå
 
Nu har vi tagit hem ett litet utbud presentartiklar till butiken. Jättefina myggljus, tårtfat, ljusstakar och prydnader för trädgården. Hjärtligt välkommen in!
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 
 

Tapetnyheter från Carma

En ny kollektion tapeter från Carma, Decora Natur 5, innehåller många tapeter av sten och natur. Träpanel och pälsliknande tapeter...läckert! Dessa tapeter kostar fr. 279kr/rulle.
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 

Finfina nyheter!

 
Idag har vi fått en så otroligt fin barnkarta från Carma. En kollektion tapeter som andas retro och 70-tal. Härliga färger och mönster till priset av 449kr/rulle. Kollektionen heter Lavmi Kiss for kids.
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 
 
 

Förnya era garderober och skåp

Foto Jotun
 
Med enkla medel kan man förnya och pimpa garderobsdörrar, skåp och andra möbler hemma med hjälp av färg eller tapeter. De målade ränderna är av kulör Jasmine 3178 och man har använt sig av supreme finish glans 15, en trä/snickerifärg Lady från Jotun. Ska ni måla ränder finns det en speciellt anpassad maskeringstejp för skarpa linjer.
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 
 
 

Problem med småkryp?

Har du problem med objudna gäster? Sådana som har alldeles för många ben? Då har vi lösningen på ditt problem.
 
Med Radar spray mot flygande eller krypande insekter så håller du insekterna stångna. En burk räcker till ca 20m2 och gör att du kan sitta i trädgårdsmöblerna utan att få oönskat sällskap.
 
Myrr har finurliga sprayer som du kan spruta ner i myrgångarna så du slipper oönskade dekorationer på golv och bänkar.
 
Kom in till oss så hjälper vi dej att välja den produkt som din ohyra tycker minst om !
 
 
// Tess Colorama Piteå
 

Härliga färger

Foto Studio Karin
 
Detta företag Superfront blev omnämnda i många bloggsammanhang i våras när de lanserade idén att skapa nya fronter till Ikeamöbler. Nu finns dessa superfina kök att köpa i underbara färger. Snygga luckor i dustrosa med harlekinrutor och guldkranar. Mässing och guld kommer stort, känns helt rätt mot den ruffiga gråa betongkänslan.
 
Den nedre bilden med den härliga smutsbleka turkosa färgen är också jättefin. Dessa pasteller kan man matcha ihop med de flesta andra färger. Snyggt med den svarta stenskivan till det annars lite bleka intrycket, sätter verkligen pondus på köket....en härlig mix mellan lätt och tungt, hårt och mjukt, matt och blankt, sten och trä, ljust och mörkt!
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

RSS 2.0