Myrinvasion

 
Har ni också sådana här oönskade gäster?
 
Då kan ni hitta lösningen hos oss. Vi har nämligen flera produkter i butiken som försvårar livet för dessa små våldgäster. Kom in och fråga så hjälper vi er att hitta rätt medel för just ditt problem.
 
Utöver detta så hoppas vi att slutet på sommaren blir kanon fin, med mycke sol! 
 
// Tess Colorama Piteå
 

Semester!


 
Nu går jag på semester, så därför blir det ett uppehåll i bloggandet! Vill ni ha inspiration och proffshjälp är det bara att ni besöker butiken som vanligt och suger in alla tips och råd som finns där:)
 
Jag vill önska er alla gulliga läsare en riktigt härlig och skön sommar!
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

Förnya vaser!

Foto Diy or Die
 
Förnya och skapa sitt eget mönster på krukor och vaser hemma är en lätt match! Rengör vasen ordentligt, tejpa ditt mönster med maskeringstejp, och sedan är det bara spraya. Vi har i butiken många olika kulörer på våra sprayburkar, dessutom finns naturligtvis silver, guld och koppar också:)
 
Lena / Colorama Piteå
 

Geometrisk vägg

Foto Jotun
 
 
Tycker verkligen geometriska former är snyggt! Trekanter, sexkanter och harlekinrutor målade på väggar och dörrar. Gillar idén att låta mönstret glida ut på dörrfoder och golvlister. Använd maskeringstejp för raka, tunna och skarpa linjer. Ett tips för att få linjerna extra skarpa är att först måla bakgrundsfärgen, dvs vitt i detta fallet, precis vid makeringstejpen för att försegla, & därefter måla kulören på triangeln.
 
Tycker man det är svårt att skapa mönstret direkt med tejpen på väggen, kan man först rita upp mönstret på ett papper och prova sig fram lite. Verkar detta krångligt? Välkommen till butiken så ska jag vägleda dig rätt:)
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 
 
 

Blommiga nyheter!

Foto Midbec
 
Midbec har kommit ut med en riktigt härlig tapetkollektion med känsla av sommar och glädje. Färgglada blommor blandat med fototapeter, plankor och marockanska kakelplattor.
 
Denna kollektion Ginger, finns i butiken nu!  Välkomna:)
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 
 

Förnya trädgårdsmöblerna!

 
Nu har vi färdigställt vårat sommarprojekt på jobbet med ommålning av våra utemöbler. Visst blev det färgglatt och fint?! Till en början målartvättade vi möblerna, därefter en lätt uppslipning av den gamla färgen och sedan två varv med fönsterfärg i härliga kulörer.
 
Vi använde oss av fönsterfärg från Jotun och Alcro.
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 

RSS 2.0