Tapetveckor!!

 
Idag startar vårens tapetkampanj hos oss på Colorama. Det är 25% på både lager och beställningstapeter från EcoBorås (undantaget är kollektionerna Borosan & Decorama) , Duro, Midbec, InTrade och Texdecor.
 
Hjärtligt Välkomna!
 
Lena / Colorama Piteå

Hanna Wendelbo-Hansson

Foto Hanna Wendelbo- Hansson
 
Den 28/2 kommer Boråstapeters designchef Hanna att besöka oss i butiken. Hanna har designat flera av tapetkollektionerna på Boråstapeter, bla Oxford, Karlslund, Falsterbo och Lilleby.
 
Nu har ni chansen att få träffa henne och höra hennes berättelse kring trender och hennes arbete som designer. Var hon hämtar sin inspiration ifrån och hur det sen blir en färdig tapet.
 
Hon finns hos oss torsdag 28/2 från kl. 17,00
 
Välkomna!!
 
Lena / Colorama Piteå

Nytt från Sandbergs

 
Nu har vi fått en ny kollektion från Sandbergs tapeter- Linnéa. Tapeter som hyllar den svenska våren och sommaren. Dessa passar lika bra i sommarstugan som i den moderna villan. Klassiska mönster med modern stil!
 
Nu längtar i alla fall jag än mer efter vår och sommar!
 
Lena / Colorama Piteå

Inredningskurs pågår!

 
Just nu pågår våran inredningskurs på Colorama i Piteå. Här lyser flitens lampa över våra duktiga deltagare. Det är otroligt roligt att få möjlighet att lära ut och dela med sig av våra kunskaper och inspirera våra kunder till att inreda hemma.
 
Vi varvar teori med praktiska övningar vad gäller färg, tapeter, golv, möblering, belysning och vikten av att inreda med hjärtat och hitta sin personliga stil. Förhoppningsvis får de många nya kunskaper, tips och ideér som de sen kan använda sig av när de ska inreda flott i deras egna små slott;)
 
Lena / Colorama Piteå
 

Släkthuset blev deras drömhem

Foto Lantliv
 
I detta fina hem bor Mari och Markus Gustavsson i Piteå. Det gamla trähuset har funnits i generationer på Maris sida av släkten. Nu har hon och hennes man förvandlat huset till ett ljust och charmigt hem där de gärna blandar gammalt och nytt för att skapa en varm och personlig känsla.
 
Visst är det väl fint?!
 
Lena / Colorama Piteå

Tapet från Scandinavian Designers

Foto lånat av Karinas inredningsblogg
 
Denna snygga fototapet kommer från Boråstapeters kollektion Scandinavian Designers. Sven Markelius fina mönster från 50-talet Pythagoras. Här är den uppsatt i en interiör på ROOM i PUB-huset på Hötorget i Stockholm. Mönstret finns både som tapet och textil att beställa hos oss på Colorama Piteå.
 
Lena / Colorama Piteå

Pyssel med tapeter

 
Designa och klipp till egna covers till din Iphone av dina favorit tapeter.
 
 
Tycker det är så fint att med hjälp av olika tapeter göra sin möbel mer personlig. Tapetsera fronterna på lådorna och skivan på byrån, därefter lacka med vattenbaserat lack och därmed få en tåligare yta. Lätt som en plätt!! ;)
 
 
Är man ombytlig av sig vad gäller tapeter i sitt hem, är ett bra sätt, för snabb förändring, att göra väggposters. Ett annat sätt är att tapetsera på MDF-skivor som man mobilt kan flytta runt och snabbt tapetsera och måla om när andan faller på;)
 
Lena / Colorama Piteå

Renovera hemma?!

Foto jowahuset.se
 
Är ni på gång att renovera erat badrum eller något annat rum i er bostad? Då är ni välkomna att ringa till JB-Golv som hjälper dig från start till mål. De kommer gärna och gör ett hembesök och utifrån det räknar på ett förslag och hjälper er med materialval.
 
Dessa duktiga auktoriserade mattläggare har flera års erfarenhet och ställer höga krav på kunnande, åtaganden och miljö.
 
JB-Golv finns nu i samma lokaler som Colorama Piteå. Välkommen att besöka oss i butiken
eller ring 0911-230450.
 
Välkomna!
 
Lena / Colorama Piteå

Vill du ha hjälp att inreda ditt hem?

 
Tycker du det är svårt välja tapeter, golv, färg mm när du ska göra om hemma? Då finns möjligheten att boka in ett besök med vår inredningsdesigner Lena Risberg. Lena kommer hem till er och tittar på rummet/rummen som ska göras om och fotar hemmet och intervjuar dig. Därefter åker hon tillbaka till butiken och jobbar fram ett förslag till dig utifrån det ni pratat om vid hembesöket. När hon är klar bokar hon in en ny tid med er då ni är välkomna till butiken för att få förslaget presenterat.
 
Låter detta intressant, hör av er till butiken!!

Nytt från Midbec- Orla Kiely

Foto Midbec
 
Då jag var på  inspirationsresa till London i höstas, fick vi se en förhandstitt på denna kollektion från Midbec- Harlequin Orla Kiely. Orla är en internationellt känd formgivare som älskar mönster, färg och textur. Grafiskt mönster med modern stil.
 
Idag var Per, säljaren på Midbec, förbi oss och visade tre nya kollektioner som kommer till butiken nästa vecka
däribland denna. En härlig retro- kollektion i fina, harmoniska färger.
 
Ett läckert stilbrott med retro tapeter i ett toppmodernt hem med moderna möbler;)
 
Lena / Colorama Piteå

Förhandstitt på Eco Rose tapeter

Foto Eco Boråstapeter
 
Make room for romance!! Denna nya kollektion som Eco släpper på Alla Hjärtans Dag 14/2 är en moderna mix av kärlek, blommor och poesi. Mycket rosor! Här kan man också hitta dramatisk lack, silver och mustiga färger. Tapeter med en känsla av tatueringskonst finner man också i denna kollektion.
 
Lena / Colorama Piteå
 

Fantasifullt från Cole & Son

 
Fantasifullt, roligt och lite märkligt, så skulle man kunna beskriva Cole & Sons nya tapetkollektion Fornasetti 2. Den första Fornasetti boken har blivit väldigt omtyckt och populär...vi får se vad kunderna tycker om denna:)
 
Lena / Colorama Piteå

 


RSS 2.0