Tack för i år!

 
Tack alla fina läsare för det gångna året! Ser fram emot ett nytt inredningsår med nya projekt,  fix & trix, idéer och trender. Ha en riktigt härlig nyårsafton och var rädda om varandra! GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!
Vi ses 2014:)
 
/ Lena Colorama Piteå
 

God fortsättning


Foto Privat
 
Vi vill önska er alla EN RIKTIGT GOD JUL OCH EN GOD FORTSÄTTNING!
 
Våra öppettider för kommande dagar är:
26/12 Stängt
27/12 07.00-18.00
28/12 10.00-15.00
29/12 12.00-16.00
30/12 07.00-18.00
31/12 Stängt
 1/1    Stängt
 2/1   07.00-18.00
 3/1   07.00-18.00
 4/1   10.00-15.00
 5/1   12.00-16.00
 6/2   Stängt
 
Välkomna! :)
 

Julstjärna gjord av en kund!

Foto Privat
 
Så här vackra julstjärnor har en kund pysslat ihop av tapeter från vår butik. Så roligt när man får bilder skickade och får se så otroligt fint det blev:) Vill ni veta hur man gör dessa finfina stjärnor titta in här!
 
Tack snälla Natalie för det fina kortet av de färdiga stjärnorna:)
 
Lena / Colorama Piteå

Nytt från Midbec

Foto Midbec.se
 
"All about me" - Den nya barnkartan från Midbec. Kollektionen innehåller många härliga färger och mönster, allt från små färgglada hus, bokhyllor till söta robotar. Finns i butik nu:)
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

Julklappspapper som Ernst

Foto TV4
 
På Jul Med Ernst igår gav han inspiration till god mat, julpyssel och dekorationer. Vill ni också måla erat eget julpapper?!  Hos oss hittar ni hobbyfärger i olika kulörer och dekorationspenslar.  Välkomna! :) 
 
Lena / Colorama Piteå

Ombyggnad av golvavdelningen

Just nu håller vi på att förnya och fräscha upp vår golvavdelning. Janne kapar och klickar ihop golv till vårat ställ i butiken. Här får kunderna chansen att se olika trägolv på stora visningsprover. Det blir verkligen otroligt maffigt och snyggt! Perfekt för kunderna att få en bättre uppfattning om hur golvet sedan kommer att se ut i deras hemmiljö.
 
Lena / Colorama Piteå

Tacksam kund!

 
Idag fick vi ett personligt julkort målat av en nöjd kund. Tusen tack Gertrud för den vackra målningen och de glada och värmande orden<3
 
Lena / Colorma Piteå

Nyheter från Midbec

Foto Midbec
 
I veckan var Per från Midbec hos oss och visade kommande tapetkollektioner. Riktigt snygga mönster från deras serie Khrôma - "Back To Nature". Här hittar man trä, metall och sten. Tapeten med trämönster blev direkt en riktig favorit. Breda härliga plank i olika färger med kraftig trästuktur och härlig ådring.
 
Ser fram emot nästa vecka när dessa kollektioner dimper ner i butiken! :)
 
Lena / Colorama Piteå

Läcker kontrast


Foto Annika Rådlund
 
I tidigare inlägg har jag skrivit om höstens heta trend - koppar! Det är en varm metall som är riktigt läcker i lagom dos. Fastnade för den här bilden, där man verkligen fångat starka kontraster, gnistrande blank kopparlampa till en helmatt spacklad grå vägg. En läcker rå, oputsad yta! Kanske en bra idé för alla som tycker bredspackling av vägg är svårt och klurigt att få till snyggt och jämnt...här kan alla lyckas! :)
 
Kopparspray hittar ni hos oss! Välkomna:)
 
Lena / Colorama Piteå

Årets kulör från Pantone

Foto från Pantone
 
Nu har 2014 års kulör avslöjats från Pantone - Radiant Orchid (Orkidé Lila). Förra årets kulör Emerald såg man inte av så mycket i färghandeln. Vi får se hur det blir detta år:)
 
Lena / Colorama Piteå
 

Månadens kulör från Alcro

Foto Alcro.se
 
Varje månad utser bloggaren Frida Ramstedt från Trendenser månadens kulör från Alcro. Här är decemberkulören Tallbarr. En djupt vacker grön färg som passar toppenfint ihop med nyanser av grått och linne. Vill du se fler exempel på inredda rum med denna kulör, kika in här!
 
Lena / Colorama Piteå

Julklappstips!

Foto Colorama Piteå

Ta chansen att ge familjen en riktigt fin julklapp! Nu säljer vi vårat visningsex av ett massagebadkar från Westerbergs för 16.500 kr (ord.pris 36.480kr). Massagebadet är utrustat med Silent System för bästa komfort och för en tyst och trivsam badupplevelse.
 
Välkommen in!
 
Lena / Colorama Piteå

Ralph Lauren

 
 
 
Nu finns en kollektionsbok från Ralph Lauren hos oss. Otroligt vackra tapeter med blommönster, ränder och klassiska rutor. Dessa tapeter är av papperskvalité.
 
Välkommen till oss!
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

Advents mys

 
December är den månad på året då svenskarna gör av med mest ljus. Vi släpar hem kartong efter kartong av färdigstöpta ljus.
 
Men tänk om vi istället skulle ta oss en dag och mysa till det lite extra med ljusstöpning hemma i köket. Skulle inte alla andra stunder då bli lite extra mysiga då vi tänder våra egentillverkade ljus i adventsstaken?
 
Tycker du som jag så har vi ljusmassa till försäljning hos oss på Colorama/Jowafärghus. 89:-/kg eller 790:-för en kartong om 10kg. Vill du ha tips och råd om hur du skall gå till väga så kan du även få det!
 
Välkommen in Tess / Colorama Piteå
 

RSS 2.0