Nytt År <3

 
Vi vill önska Er Alla ett Gott Slut och ett riktigt Gott Nytt År!! Hoppas ni får en underbar nyårsfest med vänner och bekanta och ett härligt 2013 <3
 
Vi ses igen nästa år!!
 
Lena / Colorama Piteå

Ljuspyssel

Foto Ellasinspiration
 
Vilken söt ljusdekoration för den som är sugen på lite hemmapyssel:) Hos oss på Colorama kan ni köpa ljusmassa som ni sedan häller över i tex fina kaffekoppar och gör era egna ljuslyktor...finfina gå-bort-presenter:)
 
Lena Colorama Piteå

God Jul

Vi jobbar in i det sista här på Colorama. Även om det inte riktigt är rusning såhär i juletider.

Jag tänkte passa på att önska er en riktigt God Jul redan nu.

Vi har öppet imorgon (23/12) också så har ni lite att göra kan ni ju passa på att komma in och få lite inspiration inför det nya året.

// Tess Colorama Piteå

Semester!

 
I morgon åker jag till Thailand i två veckor:) Det ska bli underbart härligt att få träffa solen och värmen igen, njuta av sommar!! Därför kommer det inte att bli några inlägg här på bloggen förrän efter jul... så därför vill jag önska er en riktigt mysig december och en RIKTIGT GOD JUL!!
 
Kram
Lena / Colorama Piteå

Designers Guild - Showroom & butik!

 
När vi besökte Designers Guild blev vi mottagna av deras VD som berättade lite om företaget och visade oss deras senaste kollektion som kommer först efter årsskiftet. Många vackra mönster och glada färger. Vi fick en rundtur i showroom och butik. Här fanns också andra märken såsom Ralph Lauren, Christian Lacroix och William Yeoward. Oj så mycket snyggt det finns:))
 
Hos oss på Colorama i Piteå finns Designers Guilds kollektioner. Välkomna!
 
Lena / Colorama Piteå
 

Besökte Osborne & Little

 
Vi gjorde ett besök i Osborne & Littles butik. Här fanns sååå många fina tapeter och tyger. I vår butik är ni välkomna att bläddra och titta i deras underbara tapetböcker. Vi har också några av deras mönster upptapetserade i våra montrar.
 
Lena / Colorama Piteå

Mera London:)

 
I Design Center besökte vi Harlequins showroom där vi fick ta del av en ny tapetkollektion som kommer till Sverige först i januari eller februari. Tjejen som designat denna 50-tals kollektion heter Orla Kiely, en designer som älskar färg och mönster i retro stil.
 
Lena / Colorama Piteå

RSS 2.0