Åhh vilket bord :)


Foto blackbird
 
Titta vilket fantastiskt snyggt bord...fint att blanda vitt, grått, svart och naturfärger, men för mig fattas en accentkulör, kanske grönt, rosa eller rött?! :)
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

B-OKFoto design-milk
 
Denna roliga bokhylla kan man använda som rumsavdelare också. Viker man ihop skiljeväggen blir den som ett torn...kul med nytänkand möbler och att de har flera olika funktioner. Den som designat den har valt att kalla den B-OK ;)
 
Lena / Colorama Piteå

Inspirationsbilder


Foto lånat av blackbirdstyle
 
Fastnade verkligen för dessa finfina bilder...lite ögongodis för inredningsintresserade!! Gillar den svartmålade "boaseringen" till den i övrigt vita väggen och de fina mönstren på textilierna och förvaringslådorna liksom tavlorna.
 
Lena / Colorama Piteå

Nya Marimekko-kollektionen!

 
Detta är ett litet smakprov på tapetpaneler som kommer i Marimekkos senaste kollekton. Dessa godingar kommer till butiken i september. Så underbart vackra färgkombinationer och typiskt för Marimekko de starka kulörerna.
 
Just nu dimper det ner massvis med tapetnyheter i butiken, så välkomna in och bläddra och botanisera bland kartor och bobiner:))
 
Lena / Colorama Piteå

mönsterspaning från formex

Har inte varit riktigt på pucken på Formex i år. Jag har fortfarande som aspiration att få åka dit någon gång. Förhoppningsvis nästa mässa :)

Däremot såg jag detta kollage som Frida på Trendenser gjort. Det är ju svårt att undgå en sådan möster chock.

Tess / Colorama Piteå
 

Tapetnyheter till butiken

Andreas från Intrade gjorde oss ett besök i butiken med lite av deras nyheter inför hösten. Massor med finfina tapeter som kommer i mitten på September.
 
I dag kom Per från Midbec till oss och visade fyra nya tapetkollektioner som kommer till butiken i nästa vecka. Det var bla denna Marimekkokollektion med lite nytänk. Istället för att sätta upp ett tygstycke med motiv på väggen har de gjort dessa tapetpaneler. Jag tycker det fanns riktigt många fina panelmönster att välja bland.
 
Hösten är en riktigt rolig tid för oss som gillar tapeter...det kommer så otroligt många fina nya böcker, så välkomna in och kika:))
 
 

Våga färg:)

 
Dessa industriella stolar finns i många olika kulörer. Istället för en enhetlig färg på samtliga stolar till matplatsen, kan man mixa och matcha olika. Om man inte känner för att köpa nytt, så måla gärna era befintliga möbler i härliga kulörer från vår kulörbar. Välkomna!!
 
Industristolarna finns att köpa på Mio Möbler.
 
Lena / Colorama Piteå

Formex

Nu är det åter dax för Formex mässan. Här träffas alla inköpare, formgivare, stylister och designers för att ta del av de senaste inredningstrenderna.
 
Lena / Colorama Piteå

Designa din egen stol

Foto Allt om bostad
 
Om man tröttnat på sina möbler kan man enkelt och smidigt själv förnya och sätta sin egen prägel på tex en barstol. Just denna stol på bilden är tapetserad med en tapet från Ecos kollektion Revival. Den kostar 389kr/rulle. Viktigt komma ihåg att pensla på ett vattenbaserat klarlack ovanpå, så håller den länge att använda:))
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

Fototapet på nytt sätt!!

 
Ibland behöver man tänka lite utanför ramarna...här har det tapetserats en fototapet på överskåpar och sen har man låtit mönstret falla ut på väggarna. Effektfullt och läckert från Mr Perswall!! :))
 
Lena / Colorama Piteå

Stora bokstäver

Foto Dahlarna
 
Att använda bokstäver i sin inredning är väldigt populärt, men oftast ser man dessa i små storlekar. Fastnade för denna bild där man istället valt att måla ett jättestort Z på väggen...coolt!! Roligt tänka lite utanför ramarna och förstora upp, och göra en fondvägg:))
 
Lena Colorama Piteå

Lyxig Trädkoja

Foto blackbirdstyle
 
Liten som stor, så är det något speciellt med trädkojor. Denna lyxiga variant på treehouse har Alexandra Meyn från Brooklyn byggt med hjälp av återvunnet material på baksidan av sin lägenhet. Hon har tagit tillvara på gamla fönster, dörrar och annat för att få det så här mysigt och fint:)
 
Lena / Colorama Piteå
 

RSS 2.0