Lyx i sovrummet
Enligt H&M Home ska det var mycket bling bling i sovrummet i vår. Mycket guld, silver och paljetter!! Snyggt och lyxigt:)

Lena / Colorama Piteå

Välkomna till en färgstark kväll!!Torsdag 10/5 kl.18,00 kommer vi att bjuda in er kunder på en trevlig målarträff. Vi kommer att tala om hur man går till väga för att nå ett lyckat målningsresultat.

Först kommer en representant från Villaägarna som kommer att prata om fördelen med att vara medlem hos dom.

Därefter kommer Peter från Alcro och talar om färgsystem, färgprodukter och de olika färgstegen för att uppnå ett lyckat resultat som håller länge. Självklart har man möjligheten att ställa frågor under kvällen.

Vi räknar med att hålla på till ca 20,00 med avbrott för fika. Låter detta intressant, så kan du ringa in till butiken och anmäla dig 0911-231990. Kursen är naturligtvis gratis, så ta nu chansen till en inspirerande kväll tillsammans med oss på Colorama i Piteå.

Välkomna!!

Lena / Colorama Piteå

Konstnärligt under utemöblernaFoto Qreate.se

På denna blogg hittade jag denna roliga idé att måla en matta direkt på betonggolvet. Tycker verkligen att intresset för uteplatsen föll på "mattan". Hos oss hittar ni den rätta färgen för målning på betong, så välkomna in!!

Lena / Colorama Piteå

Kreativ arbetsplats


Foto Mitt gröna lilla rum

Blev barnsligt förtjust i denna kreativa bild...tänk att få sitta med sina arbetskollegor och arbeta vid ett sånt här härligt inspirarande arbetsbord...här skulle idéer och kreativitet flöda;))

Lena / Colorama Piteå

Isabelle- från Midbec

Foto Midbec

Nästa vecka kommer denna kollektion från Midbec- Isabelle. Tapeterna går i milda, ljusa toner som passar riktigt bra bla i lantlig inredningsstil.

Lena / Colorama Piteå

Nyheter i MajFoto Boråstapeter

Jag verkligen älskar tapeter. Det är alltid lika kul när det väntas hem nyheter. Med tapeter kan man förändra känslan och stilen i ett rum utan att behöva byta ut alla möbler, bara ändra färg på accessoarer och möjligen gardiner. Tapeter smyckar rummet:)

I Maj kommer Boråstapeter med en ny kollektion Ornament. En ganska "snäll" bok med tapeter som kan passa hos väldigt många. Snygga mönster i beige, blå och gröna toner.

Lena / Colorama Piteå

TrapporFoto studio Karin

Här kommer lite inspiration för er som är sugna att måla om trappen. Visst är det väl snyggt med svarta steg och räcken till vita sidostycken?!

Är man sugen på svart/vitt rutigt golv som bilden ovan visar, finns vinyl matta eller marmoleumgolv att välja mellan. Snyggt!!

Lena / Colorama Piteå

Uteplatsen


Foto StudioKarin

Just nu håller vi på att bygga sommarbutik på Colorama Piteå. Massor med burkar ska få ta plats inför utomhussäsongen. Så snart det blir en temperatur på +7 grader dygnet runt kan man börja måla sin fasad.

Vad gäller uteplatsen har vi jättesnygga kulörer i Jotuns Terasslasyr tex som bilden visar, nr 9072 Naturgrå. Möblerna är laserade i Jotun Trebitt oljelasyr nr 0616 Tuftegrå.

Välkomna in till butiken så ska vi hjälpa dig hitta rätt bland produkter och kulörer, så era alltaner, utemöbler och fasader håller sig fräscha och snygga i flera år framöver.

Lena / Colorama Piteå


Fasadsiffror


Foto dahlarna

Att hitta snygga fasadsiffror är inte alltid så lätt...kanske kan detta vara en idé?! Med hjälp av spikar skapa sin egen design på husnummer- definitivt unikt och annorlunda:)

Lena / Colorama.se

Nyheter att vänta!!Foto Midbec.se

Snart kommer dessa tapeter till butiken. Nyheter från Midbec!! Denna tapetkollektion ovan heter African Queen. Vilda djuriska mönster med exotisk touch. Inspirationen är hämtad från Afrikas heta savann. Denna finns i butiken i slutet av April.
Foto Midbec.se

Ny spännande kollektion från Kroma Midbec. Square är en kollektion med grafiska mönster i mustiga färger. Lyxiga tapeter i kraftig non-woven kvalitet med enormt fin lyster.

Lena / Colorama Piteå

Jordglobslampor


Foto Calinas

Just nu är det poppis med jordglobslampor. Dessa finns att köpa i bords-och golvvarianter, men man kan också enkelt göra dessa själv. Titta gärna in på bloggen Calinas för mer information.

Lena / Colorama Piteå

Ibland är det enkla det snygga!!


Foto Annika Rådlund

Fastnade för detta foto på en balkong eller uteplats. Här har man verkligen fångat det enkla, gjort soffan av lastpallar, mycket grönt, sten och trä. Läckert med björkstammen och hänga dekorationer på grenarna, kanske några ljuslyktor hade varit mysigt;)

Lena / Colorama Piteå

Glad Påsk!!Vi önskar er alla en riktigt Glad och Trevlig Påsk:)

/ Lena Colorama Piteå

Stripes Only!!Foto Intrade

Nu har vi fått hem en riktigt fin tapetkollektion med bara randiga tapeter från Intrade - Stripes Only. Fantastiskt härliga färger och kombinationer av randigt.

Lena / Colorama Piteå

RSS 2.0