Hip & Fun

Nu har det kommit mycket nytt till butiken...bla en tapetkollektion för ungdommar från Midbec, som vi tror kommer att bli uppskattad av många. Titta gärna in hos oss & bläddra bland alla våra nya tapetkollektioner!!Bilder från Midbec.se


Lena / Colorama Piteå

Förhandstitt på nya HannaHanna Werning är tillbaka för tredje gången med en ny tapetkollektion för Boråstapeter. Det som speglar hennes tapeter är starka färger & mönster. Denna gång kommer inspirationen av exotiska platser & nordisk natur. Vi kommer att se palmblad,papegojor & rävar. Väldigt snygga & speciella tapeter...blir svårt att välja någon favorit bland alla dessa fina mönster & härliga färger;))

Lena / Colorama Piteå

Sommarkampanj från Westerbergs

Just nu pågår en sommarkampanj från Westerbergs..här kan du hitta allt för ditt badrum!! I butiken finner du stora inspirationsmontrar..Välkommen in;)

Dröm eller verklighet?! inspirationsbild från Westerbergs

Lena / Colorama Piteå

Un Bisou de mme Pitou

En färgglad & lite galen kollektion i romantikens tecken från Intrade. "Un Bisou" betyder "puss" & det är härliga vårpussar som delas ut i denna bok fylld med fågelkvitter & blommor. Tapeter i glada, klara färger. Snygga tyger i enfärgat att matcha med finns oxå att beställa. Titta gärna in i vår butik & bläddra i en tapetkollektion fylld med sommar:))Bilder från Intrade.se

Lena / Colorama Piteå

Trägolv från Golvabia

I butiken har vi prover på ett supersnyggt trägolv i fiskbensmönster från Golvabia i ek. Priset ligger på 495:-/m2.Välkommen in & inspireras:))Bilder från Golvabia AB

Lena / Colorama Piteå

Patchwork latte, laminatgolv från Tarkett


Lamin´Art är ett tufft golv i många avseenden. Både designmässigt & slitstarkt. Golvet är avsett för hemmiljö eller medelhårt slitage i offentlig miljö. Golvet har en silikonskyddande fog som skyddar mot fuktgenomträngning. Ett lättlagt laminatgolv för 199:-/m2 (279:-/m2). Tarkett lämnar 25 års slitagegaranti i hemmiljö. Golvet finns som lagervara i butiken.

Lena / Colorama Piteå

Galleri


Vill man ta in lite mer färg på sina tapeter hemma är Galleri från Duro en superfin kollektion. Den innehåller tio olika mönster i olika stilar & färgvarianter i skandinavisk stil. Personlig favorit är tapeten med den röda vallmoblomman. Dessa tapeter kan man ha som fond eller i hela rummet. Enfägade tapeter finns att matcha med.
Priset ligger på 396 kr!!


Bilder från Duro.se

Lena / Colorama Piteå

Förnya gärna era utemöbler i en ny kulör

Gamla utemöbler blir som nya med lite färg. Snyggt måla sina café stolar i olika kulörer. De här glada modellerna kommer från Verdus Veranda. Kanske blir det ett projekt för mig i sommar?! Måste säga att man blir sugen när man ser vad snyggt det blir med lite färg...;)
Foto Verdus.se

Lena / Colorama Piteå

Nu är butiken laddad med utomhusfärg!!


Det varma vädret närmar sig med stormsteg (minst 7 grader). Då är det bara sätta igång och måla fasader och fönster utomhus. Alcro Bestå, liksom Jotun Demidekk lovar skydda fasaden upp till 15 år. Om det är svårt att välja kulör är det bästa tipset att köpa en provburk och måla på lösa bräder eller på huset. Tänk på att titta på kulörerna i sol och mulet väder.

Ett annat tips är att ringa butiken och boka "Fasadexperten". Då åker vi hem till kunden och hjälper till med val av färgtyp och kulör.

Lena / Colorama Piteå

Dags att olja in din trätrall!!

Nu är butiken rustad med olja för din trätrall. Innan oljningen är det bra att tvätta med Trallrent. Blöt gärna träet innan ni lägger på trallrent, särskilt om solen skiner, så inte allt torkar in direkt. Man kan gärna tvätta en dag och olja in nästa dag. Trätrallen mår bra av att oljas in en gång/år.
Man bör inte olja om det är risk för regn och det bör vara minst +10grader.

Om du använder trasor...tänk på självantändningsrisken!! Elda gärna upp trasorna.Lena / Colorama Piteå


Färgsätt ditt hus hemma vid datorn

Nu kan man gå in på Alcros nya färgsättningsprogram "Alcro Design" och färglägga färdiga bilder eller ladda upp egna. Där kan man också hitta förslag på kulörer som passar bra ihop. Vill ni ha personlig hjälp med er färgsättning på huset är ni välkomna in till oss i butiken.

Lena / Colorama piteå

Oxford - Nyhet från Boråstapeter!!

En ny spännande tapetkollektion har kommit till vår butik från Boråstapeter.Oxford skapar mustiga & rofyllda miljöer som inbjuder till avkoppling. Några mönster bygger på handmålade originaltapeter som man hittat i Boråstapeters arkiv. Här knyts svenskt hantverk samman med klassisk, brittisk tradition.
Bild: Hämtad från Borastapeter.se

Lena / Colorama Piteå


RSS 2.0