Engla & Elliot - Ny tapetkollektion från SandbergsFoto från Sandbergab.se

Idag fick vi hem en ny barnkarta från Sandbergs i butiken. En charmig kollektion tapeter och tyger med 50-tals influenser, där alla mönster är handtecknade.

Här kan man hitta tuffa harlekinrutor, romantiska cirkushästar, förälskade papegojor och sprudlande kakkalas.

Tapeterna kostar från 635:-och finns i både nonwowen och papperskvalitet. Tygerna finns till ett pris från 492:-

Lena / Colorama Piteå

Piteås topp 100


I butiken finner du nu blädderställ med Piteås topp 100. Det är våra tapetfavoriter som vi dessutom har i lager. Här kan man bläddra och se tapeterna i stort format.

 Dessa finns oxå samlade i en tapetbok som man kan låna med sig hem.

 Tapeterna är i olika stilar, färger, mönster & priser, allt för att passa så många som möjligt, så just du kan hitta din favorit. Välkommen in & låt dig inspireras;))


Lena / Colorama Piteå

Tavelfärg


Hos oss på Colorama i Piteå kan du köpa tavelfärg och måla din egen komihåg-tavla, eller skriva små söta meddelanden till dina nära & kära, Välkommen in!!

Lena / Colorama Piteå

Skyltat om i butikenNu har jag tapetserat om i inspirationsmiljön med en färgglad & lite galen tapet från Intrade.En kollektion i romantikens tecken. "Un Bisou" heter tapetkartan, betyder "puss" & det är härliga vårpussar som delas ut i denna bok fylld med fågelkvitter & blommor. Tapeter i glada, klara färger fylld med sommar;))

Lena / Colorama Piteå

Inspirations tidning


Nu har sommarens inspirations tidning från Colorama kommit till butiken. Välkommen in & hämta ditt exemplar!!

Lena / Colorama Piteå

Vita golv

Just nu är jag mest inne på vita golv. Har man trägolv kan man med fördel antingen måla med en täckande golvfärg eller olja golven vita. När man oljar golven bibehåller man träkänslan och strukturen i träet. Hittade fina inspirationsbilder på Sköna Hem. I Colorama butiken finner du både produkter och kunskapen om du oxå blir sugen på vita golv, välkommen in!!

Täckande golvfärg

Vitoljat golv

Lena / Colorama Piteå


Färgsätt din uteplatsI Alcros trendrapport kan man läsa om ovanliga accenter som sätter fart på det mesta i trädgården. Man kan skapa kontrast & spänning med starka kulörer mot husets & naturens  lite mer dova färger.

Bordet är målat i kulören Aubergine & de fyra stolarna i Solis, Lamull, Oktan & Granbarr.

Lena / Colorama Piteå

Förnya din trappaFoto Golvabia.se

Har ni en trapp som behöver förnyas, kan man klä in stegen i Stepp från Golvabia. Materialet är nålfilt & finns i sju färger. Välkommen in i butiken så hjälper vi er hitta rätt;))

Lena / Colorama Piteå

Golvabia


Foto från Golvabia.se

Hos oss i butiken kan ni beställa måttanpassade mattor från Golvabia. Mattorna ligger oftast på 4 meters bredd & kan beställas runda, rektangulära eller fyrkantiga. Man kan oxå få dem langetterade (kantsydda) eller bandkantade. 

Lena / Colorama Piteå

Färgglatt!!


Foto Shoestring Pavilion

Vem skulle inte bli glad av att mötas av denna färgglada trappa?! Ett enkelt sätt att färgsätta och förändra hemma är en färgburk i en härlig kulör en pensel & roller...sen är det bara sätta igång!! Fort har man förändrat utseendet och känslan i ett rum.

Att tänka på innan man väljer kulör till ett rum är att färgen upplevs starkare på större ytor, än på det lilla färgprovet vi har i butiken.

Glansen på färgen har oxå betydelse hur vi uppfattar kulören. Ett högre glanstal upplevs djupare än en matt.

Man ska oxå ta hänsyn till att olika ljuskällor ger olika färgupplevelser. Färgen på skenet varierar från vitt (halogen) via gult (glödljus) till blått (led).

Välkommen in i butiken så hjälper vi dig hitta rätt!!


Lena / Colorama Piteå

Miss Print nyhet från MidbecFoto: På bilden har vi tapetserat med tre olika färgställningar av samma mönster, kanske nått för den modige :)

Nu har vi tapetserat om i butiken med nyheter från Midbec. Kollektionen heter Miss Print & innehåller flera härliga mönster & färger i retrostil. Välkommen in!! Lena / Colorama Piteå

Färgglad inramningMed lite färg kan man fort förändra intrycket i ett rum. En rolig idé är att färsätta golvlister & foder runt dörrar i en avvikande kulör. Välkommen in i butiken & låt dig inspireras av Alcros & Jotuns härliga färgprover;)


Lena / Colorama Piteå

Tävla & vinn en guldtacka i butiken!!!Just nu målas det guld i fyra dagar hos oss på Colorama i Piteå.

Om du handlar färg,tapeter,golv,kakel,klinker m.m för minst 5000kr vid samma köptillfälle under tiden 1/6-4/6, så kan du vinna en guldtacka värde 10.000kr.

Handla för 10.000kr, 2 vinstchanser osv.

Så nu är ett perfekt tillfälle att köpa fasadfärg om tanken finns att måla om huset i sommar eller förnya inomhus med nya tapeter & nytt golv i väntan på bättre väder...Välkommen in!!!


Lena / Colorama Piteå


RSS 2.0