En rolig inredningsdetalj

Foto handmadecharlott.com
 
Vilken härlig och underbar idé!! Att bara måla sidorna på dörren i en avvikande kulör, en enkel men väldigt effektfull detalj.
 
Lena / Colorama Piteå
 

Måla om huset?!

Foto Jotun
 
Funderingar på ommålning av huset? Än är det inte för sent...
Huset ovan är målat med en av de mest populära kulörer från Jotun, 1434 Labrador, en supersnygg mörkgrå nyans. Fönsterfoder är målade i, 1001 Eggvit och muren Grafitgrå.

Vill ni ha fler tips och inspiration på färgsättning utomhus, välkommen in till oss i butiken:)
 
Lena / Colorama Piteå

Formex

De fyra viktigaste trender på höstens Formexmässa är Soft Nordic, Raw Rustic Junction, Wild Wood & Dark Fragrance. Även om man absolut inte ska stirra sig blind på dessa trender som kommer och går, är det ändå en trevlig inspirationskälla, där man kan väcka idéer och utveckla dessa till sina egna och mer personliga.
 
Soft Nordic består av pasteller och mjuka former.
 
I trenden Raw Junction hittar man den industriella stilen. Denna lever fortfarande kvar och här ser man material såsom; cement, trä och glas.
 
Här utstrålar man en lyxigare känsla i mustiga färger, lila, cerise, rosa och rött. Materialval är skinn, sammet och siden. Här kan man med fördel hänga upp en riktigt pampig kristallkrona som pricken över i:et.
 
Wild Wood har hämtat sin inspiration av naturen. Här blandas trä och lyktor med grafiska mönster. Färgerna går i grå, svarta och bruna toner. Gärna använda sig av stenar och grenar hämtade direkt från naturen.
 
Bilder och inspiration till text är hämtade från bloggen dahlarna
 
Lena / Colorama Piteå
 

RSS 2.0