Rutigt golv

Foto Alvhem
 
Visst är det väl snyggt med rutigt golv! Hos oss på Colorama i Piteå har vi vinylmattor på olika bredder och i olika färger, 199kr/m2. Linoliumgolv kan man också lägga i rutmönster, plattorna är 30*30 eller 30*90cm. Behöver ni hjälp med inspiration eller golvläggning, så är ni hjärtligt välkomna in till butiken:)
 
Lena / Colorama Piteå

Roliga möbeltassar

Foto Möbeltass
 
Nu har det kläckts lite nya idéer vad gäller möbeltassar, vad tycker ni om dessa som ser ut som tennisbollar? Lite mindre enfärgade tennisbollar som träs på stolsbenet för att skydda golvet och dämpa ljudet. Möbeltassen finns i fem färger. Kanske en rolig inredningsdetalj i ett barnrum?!
 
Lena / Colorama Piteå

Ved som inredningsdetalj

Foto Interiörguiden
 
Nog är det väl underbart mysigt tända en brasa i höstruskigt väder!! Att låta vedträn bli en del av inredningen skapar också en varm och mysig känsla. Finns många snygga sätt att exponera dessa träbitar på, detta är ett sätt:)
 
Lena / Colorama Piteå

Kakel & Klinker Kampanj

Foto Villeroy & Boch
 
Bilden visar verkligen ett badrum i lyx!! Just nu har vi kampanjpriser på kakel & klinker och badrumsinredning. Behöver ni hjälp med färgsättning eller uppsättning är det bara komma in till oss i butiken! Välkomna:)
 
Lena / Colorama Piteå

Nya Fototapeter från Mr Perswall

Foto Mr Perswall
 
Nu har det kommit en ny kollektion fototapeter med New York motiv - New York Memories! Här kan man inspireras av 10 olika mönster från välkända och klassiska miljöer i New York. Tapeterna kan man beställa efter egna önskemål och storlekar.
 
Webbkollektionen är resultatet av ett samarbete med fotografen Tobias Guldstrand som fotat sin personliga bild av denna vackra stad. Kolla gärna in denna inspirationsfilm till New York Memories:)
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

Snart jul igen!

Foto Annika Rådlund
 
Snart står julen åter för dörren och för er som gillar julpynta lite extra, kan kanske detta vara något för er?! Här har det målats en julgran på väggen och sedan har man dekorerat med metallstjärnor...enkelt och snyggt! Man skulle också kunna tänka sig att måla granen med skoltavel eller magnetfärg.
 
Välkommen in i butiken, så ska vi hjälpa dig få ett lyckat resultat med rätt färg, maskeringstejp och verktyg:)
 
Lena / Colorama Piteå

Walk in Closet drömmar

 
Många kvinnors inredningsdröm är att ha en Walk in Closet. Hittade en hel del inspirationsbilder på nätet. De nedersta bilderna visar verkligen flärd med guld-tema. För extra lyxig känsla har man tapetserat även taket och lagt in heltäckningsmatta på golvet. Tänk om man ändå hade ett rum över...:)
 
Lena / Colorama Piteå
 

Miss Print 2

 
Nu har det kommit en uppföljare till populära tapetkollektionen Miss Print. Den första blev en storsäljare, så kommer det nog också bli med Miss Print 2. Denna kollektion från Midbec kommer precis rätt i tiden då retro är en väldigt het trend denna höst:)
 
Lena / Colorama Piteå

Barnstol

Foto Hukit
 
Denna snygga barnstol kommer från danska Hukit. Jag har varit på jakt efter en barstol länge nu och gillade idén med denna, fast i mer vuxet utförande....kanske man kan låta någon bygga en variant av denna;)
 
Lena / Colorama Piteå

Nytt från Intrade

Foto Intrade
 
På hösten kommer det nyheter varje vecka på tapetavdelning...det är såå fantastiskt roligt:) Denna färgstarka kollektion heter Inspired. Jenny Lindholm är designern bakom dessa godbitar från Intrade.
 
Lena / Colorama Piteå
 

Marockanskt kakel

Foto Studio Karin
 
Visst är väl detta ett snyggt klinker!! Hemligheten är att ett marockanskt mönster inte består av ett mönster per platta utan kaklets mönster är uppbyggt så att ett färdigt mönster bildas först när 4 st plattor ligger tillsammans.
Detta ger plats för ytterligar ett mönster; utåt från centralmönstret strålar andra former. Det finns alltså två mönsterbilder som flätas íhop.
 
 
Foto Colorama Piteå
 
Hos oss på Colorama hittar ni dessa snygga marockanska plattor från Golvabia. Om man är är rädd att det blir ett alltför oroligt mönster kan man välja en färgskala som är lite snällare för ögat, vitt - grått och svart. Visst skulle det vara snyggt att mötas med dessa plattor på golvet i en hall eller varför inte i ett badrum. Läckert!!
 
Lena / Colorama Piteå
 

Inspiration för ditt badrum

Hos oss hittar ni snygga inspirationsmontrar på kakel och klinker från Kakelcentralen och Golvabia.

Inredning till era badrum finner ni från Westerbergs, Hafa och Aredo.

Tycker ni det är svårt att inreda era badrum? Välkommen till oss så hjälper vi er! :))

Lena /Colorama Piteå


Designa din egen vägg

Foto Colorama Piteå
 
Detta var ett riktigt roligt och kreativt projekt i butiken. Jag tejpade upp ett mönster som jag tyckte skulle bli bra, sen målade vi olika färger med olika glanser i de olika fälten. Detta kan man göra på en byrå, bordsskiva eller på väggen...Ett läckert resultat, eller vad säger ni?
 
Lena / Colorama Piteå

Snygga tapetnyheter från Intrade

 
Har ni sett vilka underbara tapeter som nu finns att beställa i butiken från leverantören Intrade? Kollektionen heter Villa Flora och består av en mängd olika blommönster i underbara färger. Vissa av mönstren ser ut att vara målade i akvarell medan andra har tydligare blommönster.
 
Denna kollektion innehåller inte bara blommor utan även andra kompletterande tapetmönster...dessa tapeter är i alla fall en riktig favorit hos mig:)
 
Lena / Colorama Piteå

Inspiration i butiken

Denna monter i butiken har vi tapetserat med tapeter från Osbourne & Little och Eco Boråstapeter. En härlig mix av snygga tapeter i svart, guld och silver. Byrån har vi köpt på Reprisen och målat med Lady snickerifärg glans 10 och sedan tapetserat lådorna...vips har vi fått en ny, läcker möbel! Detta kallas "Remake", att man återanvänder gamla möbler och ger dom ett nytt liv.
 
Golvet i montern är ett fanérgolv...så otroligt snyggt!! Kostar 159kr/m2.
 
De andra möblerna kommer från Mio i Piteå.
 
Lena / Colorama i Piteå

Nytt från Midbec

Foto Midbec
 
Idag har vi haft besök av Per från Midbec. Han har visat oss tre nya tapetkollektioner som kommer till butiken i nästa vecka. Det var en himla massa snyggheter;) Bilderna visar från kollektionen Factory, råa tuffa ytor som har känsla av betong, plåt och industri...en stor trend denna höst!!
 
En nyhet som också kommer är en fortsättning på tapetboken Miss Print. Detta är en storsäljare och en favorit för er som gillar retro. Den nya kollektionen hade många finfina mönster och färgställningar som säkert kommer att falla många retroälskare i smaken:)
 
Lena / Colorama Piteå

Lady´s Night!

 
På torsdag 4/10 är det lady´s night hos oss på Colorama i Piteå. En händelserik och fullspäckad kväll!! Du har väl inte glömt att anmäla dig?
 
Välkommen med din anmälan på vår Facebooksida eller till butiken:)
 
Lena / Colorama Piteå

Annorlunda golvläggning

Foto dahlarna
 
Mycket som är snyggt att lägga märke till på dessa bilder. Coolt, snyggt och annorlunda med trägolv i vardagsrum som möter klinker i köksdelen. Det underbara köksbordet med de robusta stockarna som bordskiva tillsammans med industrikänslan i bordsbenen. Dessa grymt läckra golvlampor som lutar mot den vita väggen...vill ha!! :))
 
Lena / Colorama Piteå
 

RSS 2.0