Trasmattor

Foto Alltombostad
 
Trasmattor kan få nytt liv på Soffan!! Har ni trasmattor liggandes i förrådet kan det vara läge att plocka fram dessa nu och förnya soffdynorna med lite färgglada mattor. Har ni inga egna mattor finns dessa att köpa hos oss på Colorama i Piteå i olika storlekar...lika snygga på golvet förståss;)
 
Lena / Colorama Piteå

Bokhylla av målarstänkt stege

Foto Alltombostad
 
För alla er som gillar återvinning, kommer här ett bra tips!! Trevligt att hitta användningsområden som inte dessa saker är tänkta till från början som här tex, där man gjord en bokhylla av en gammal använd, målarstänkt stege. Charmigt och nytänkande;)
 
Lena / Colorama Piteå

Nytänk på möbelmålning

 
Detta är väl ett roligt sätt att måla sin soffa på?! Sprayat, så färgen liksom tonar ut...
 
Lena / Colorama Piteå

Ommålning av gamla möbler

Foto Lady inspiration
 
Man kan verkligen skapa personliga möbler med färg, linjer och former. Gillade den här idén, där de målat mer än halva teakbyrån och även de vitmålade detaljerna på benen.
 
Lena / Colorama Piteå
 
 

Balkonginspiration

Foto At Home
 
Det brukar ju sägas att efter regn kommer solsken...så det får vi väl hoppas på nu efter allt blötväder:) Här kommer finfina inspirationsbilder på hur fint man kan få det på sin balkong eller uteplats med lite härliga kulörer på sina möbler och textilier. Våga gärna matcha med olika färger på stolar och bord...läckert va?!
 
Lena / Colorama Piteå

Vallmolampa

Lampa Eva Davidsson
 
Dessa otroligt charmiga lampor skulle jag gärna vilja ha...Lampan hängs med fördel i nylontråd från en krok i taket, så sladden "bildar stjälk", men kan naturligtvis också hängas på traditionellt vis ner från taket. Snyggt!!
 
Lena / Colorama Piteå

Målade stubbar

Foto lånat av skildrandetankar.blogg.se
 
Dessa bilder har vi lånat av en kund som skulle förverkliga dessa underbara stubbar. Hon har hämtat idén via norska krosser.no. Så läckert måla i en blank kulör och använda som sängbord eller pall...tror jag också måste ta efter dessa godingar:)
 
Lena / Colorama Piteå

Dags att måla om huset?

 
Vi på Colorama Piteå hjälper dig välja rätt typ av färg och kulör till ditt hus!! Om du vill testa färgsätta ditt hus på datorn kan du titta in på Alcros hemsida.
 
Lena / Colorama Piteå

Utomhustapeter

 
Utomhustapeter- en otroligt rolig idé!!  Tänk att pryda en mindre vägg utomhus och göra det hela väldigt personligt...detta är nu möjligt genom Wall & decò. Deras nya Out 12 kollektion innehåller ett antal olika utomhus tapeter. Kanske kommer detta mer och mer i framtiden, så man kan göra egna mönster och tapeter av foton, precis som man kan göra fototapeter inomhus.
 
Lena / Colorama Piteå
 

Bleka pasteller från Jotun

Foto Jotun.se
 
Lena / Colorama Piteå
 
 
 

Inspirationsbilder mitt i högsommaren

Nu blir det inte så mycket bloggande eftersom det är semestertider, men här ska ni få lite snygga inspirerande bilder ur ett reportage från Hus & Hem. Detta sommarhus ägs av designparet Edblad, som byggt i stort sett allt själva. Huset bestod i första hand av ett hus, som sen blev två, som därefter byggdes ihop.
 
Foto Hus & Hem
 
Lena / Colorama Piteå

RSS 2.0