För det lilla badrummet!!


Foto Westerbergs.se

Komplett paket för det lilla badrummet. Spegel, möbel, blandare och WC-stol. Vit högblank till kampanjpris 5995:- (ord.pris 10720:-) Klassiskt tvättställ i porslin med easy clean. Välkommen in i butiken o fynda!!

Lena / Colorama Piteå

Betongtapet


Foto MrPerswall.se

I MrPerswalls nyaste kollektion Communication finns denna snygga betongtapet. Den kan man måttbeställa, så man får den exakt som man vill ha den. Kostar 299:-/m2.

Lena / Colorama Piteå

Kom i håg - tavla på ytterdörren!!


Foto Alvhem Mäkleri och interiör

En rolig och snygg idé kan vara att måla sin ytterdörr på insidan med skoltavelfärg. Där kan man skriva dagens kom i håg eller söta meddelanden till sina familjemedlemmar.

Lena / Colorama Piteå

Färgsprakande tapeter från MidbecFoto Midbec.se

Amy Buttler är designern bakom denna färgsprakande tapetkollektion från Midbec. Kollektionen heter just Amy Buttler, tapeter som har en tydlig retrokänsla med härliga mönster. Starka kulörer som blandas med milda pasteller.

Lena / Colorama Piteå

 


30 färger för lugn & roFoto Alcro.se

Att inreda med naturfärger ger lugn och harmoni till ditt hem som varken vitt eller starka färger gör. De mjuka kulörerna dämpar kontraster och gifter ihop olika träslag, stilar och material.

Kollektionen ad.natur består av tio färgfamiljer, varje familj har tre välbalanserade nyanser av samma kulör. De fungerar att använda var för sig eller tillsammans.

Lena / Colorama Piteå

Ny Sandbergs kollektion - Cecilia

Nu kommer en ny tapetkollektion från Sandbergs. Cecilia passar den som söker en ombonad, hemtrevlig känsla. Inspirationen till tapeterna kommer av historiska influenser och av den skandinaviska enkelheten.

De milda färgerna tillsammans med mönsterna gör att dessa tapeter passar i hemmets alla rum.

Foto Sandbergs

Lena / Colorama Piteå

Spraymåla lampskärmar


Foto Chatelaine

Taklamporna Leran från Ikea blir så mycket snyggare med lite färg. Se beskrivning nedan för hur man går till väga.

1.Tejpa lampsladden med målartejp
2.Börja med den ljusa kulören. Spraya uppifrån o ner. Låt torka ordentligt.
3.Andra varvet, spraya nerifrån o upp, när detta torkat, tejpa nedre kanten för att förhindra genomblödning av den andra färgen o få en skarp kant.
4.Repetera sen med den mörka kulören.

I butiken har vi flera olika kulörer av sprayfärg i matt och blankt. Dessa kostar 100kr/st och räcker till ca 2,3m2.

Lena / Colorama Piteå

Provtapetsera


Foto Eco-Boråstapeter

Om man tycker det är svårt att välja tapeter och se det färdiga rummet framför sig, kan man gå in på Eco-Boråstapeters hemsida borastapeter.se och prova tapetsera.

Där kan man välja från alla deras aktuella kollektioner, ett perfekt hjälpmedel för dig som ska välja tapeter.

Lena / Colorama Piteå

Höstens nyheter

När nu hösten närmar sig, efter en fantastisk sommar med mycket ute pyssel, sol o bad,  vill vi nu "flytta in" och känna inspiration med tapeter, golv o färg. I butiken droppar det in nyheter varje vecka.

Kom dock ihåg att ännu är inte utomhussäsongen över, man kan måla om huset till i slutet av september.

Nytt från Midbec är tre tapetkartor som kommer till butik under nästa vecka. Kollektionerna är Only One, Safira & Stripes XL. Här hittar du ett brett utbud, allt från strikt randigt till romantiska blommor.


Midbec Stripes XL

Midbec Only One

Lena / Colorama Piteå

Förnya med färg


Pressfoto IKEA

Om man gillar sina gamla möbler men gärna vill känna förnyelse, kan man måla om dom. Här har man valt att måla Ikeas möbelskåp Ivar i härliga färgglada kulörer. En personlig känsla på dina möbler. Det går lika bra att måla på fanér som äkta trä. Välkommen in i butiken så ger vi dig tips o råd för ett lyckat resultat!!

Lena / Colorama Piteå

Communication-nytt från Mr Perswall

Nu har Mr Perswall kommit med en ny fototapetkollektion, Communication. Den beskrivs som "en hyllning till berättarkonsten". Här finner du tapeter av böcker, tidsskrifter, musikinstrument, träpanelvägg, skiffer..mm. Dessa tapeter kan du måttbeställa till ett pris av 299:-/m2.


Gamla kassettband till musikrummet!!

Här kan man läsa en hel bok på väggen!!

Favoritinstrumentet som fondvägg!!


Lena / Colorama Piteå

Marmoleum golv


Foto Forbo

Marmoleum (Linoleumplattor) är ett klickgolv som är lätt att lägga, gjort av rent naturmaterial. Golvet finns i många färger och storlekar 30*30 eller 90*30. Här har du möjlighet att designa ditt eget mönster, bara fantasin kan sätta gränser. Linoleum är bra i kök, hall, lek o arbetsrum.

Eftersom Linoleum är ett naturmaterial kan avvikelser förekomma i färg och struktur mellan olika tillverkningspartier och prover.

Dessa golv finns fr 300kr/m2. I butiken finner du prover i olika färger. 

Lena / Colorama Piteå

Lapptäcke på väggen


Foto från Colorama i Luleå

Om man har svårt att bestämma sig för vilken tapet man ska välja, är en idé att köpa flera olika och skära till rutor och sen tapetsera lapptäcketeknik på väggen. Man skapar sin egen personliga fondvägg med sina favorit mönster. Hos oss på Colorama i Piteå finns många härliga tapetkollektioner hemma i lager.

Lena / Colorama Piteå

RSS 2.0